COVID-19


(informacions de canvis en el funcionament de l’APM degut a la COVID-19)

  • 16-05-2021: Represa de les Teràpies de Biodansa i Tai-Txi

Des de la primera setmana de maig s’han pogut reprendre les classes de les Teràpies de Biodansa i Tai-Txi en les sales de la Fundació Hospital respectant totes les mesures de seguretat actuals. Els interessats en seguir-les podeu contactar amb l’APM a fi de la nova organització de les mateixes.

  • 30-10-2020: Represa de Tallers Telemàtics el dimarts 3 de novembre amb l’Anna Campabadal (Psicoestimulació cognitiva)

A la vista que les noves restriccions pel Covid-19 poden anar per llarg, l’Anna Campabadal, ja que no es pot fer de moment classe presencial, s’ofereix a tornar a muntar, com ja va fer el curs passat, un taller d’exercicis de rehabilitació cognitiva de tipus telemàtic. Es tracta que els que hi estigueu interessats li feu saber i ja es posarà en contacte amb vosaltres per dir-vos què cal fer per participar-hi. Cada dimarts posarà exercicis de memòria cognitiva en el  Google Drive que s’hauran de tenir contestats a la setmana següent.

  • 25-10-2020: canvis a les Teràpies

Logopèdia, en format telemàtic: de moment tot continua com fins ara, però us anunciem que estem en període de proves per substituir la connexió mitjançant “Whatsapp” (per mòbil) per la connexió per “Skype” (per mòbil, per tauleta o per ordinador), amb la possibilitat de crear un petit grup d’atenció presencial. Us mantindrem informats, especialment aquells que estan directament afectats.

Fisioteràpia, a Fisiosalut Mataró: Ens hem posat en contacte amb ells i segueixen oberts, oferint el mateix horari amb les mateixes condicions que fins ara.

Biodansa i Tai-txi, al Centre Cívic Cabot i Barba: Hem hagut de suspendre les classes per la prohibició temporal de les activitats grupals. Avisarem així que s’aixequi la prohibició.

Rehabilitació cognitiva, en tres grups presencials: També l’hem hagut d’interrompre per la mateixa raó. Si la prohibició s’allargués en el temps, demanaríem a l’Anna Campabadal de tornar al format telemàtic que ja havia funcionat durant el curs passat.

  • 15-10-2020: NOUS horaris despatx

Des del 13 d’octubre el despatx de l’APM a la FH (c/ Sant Pelegrí 3 – 08301 (Mataró) te nous horaris d’atenció presencial: dilluns de 17 a 19 hores, dimarts de 10 a 12 hores i dimecres de 17 a 19 hores. És necessària cita prèvia (telèfon de contacte: +34635189587) per un màxim de 2 persones i s’hauran de seguir els protocols de seguretat COVID-19 de la FH (espais públics).


Este sitio web utiliza cookies. Al continuar utilizando este sitio, usted acepta nuestro uso de cookies.