Jazz solidari a benefici de Parkinson Maresme (notícia de vilassarradio.cat)

Ja són a la venda les entrades per assistir a una gran proposta musical solidària d’àmbit maresmenc, que es realitzarà dissabte 9 de noviembre al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt a partir de les 9 del vespre. Es tracta del concert de jazz que oferirà l’Orquestra d’Òrrius, en el seu format de Big Band, a benefici de l’associació Parkinson Maresme.

Marià Pradell, president de l’associació, ha explicat que Parkinson Maresme és una entitat sociosanitària sense ànim de lucre que té la seu en les dependències de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró. Centra les seves activitats, en primer lloc, en estendre el coneixement i els efectes del parkinson, malaltia neurodegenerativa incurable i de la qual se’n desconeix què la origina, i en informar dels avenços mèdics que es van assolint i, en segon lloc, en organitzar i oferir activitats terapèutiques per als seus associats al cost econòmic més baix possible. L’objectiu de l’acte és recaptar fons per a la lluita contra els efectes d’aquesta malaltia. Pradell ha explicat que estan molt il·lusionats amb aquest concert. L’orquestra oferirà un repertori que combinarà el jazz amb altres estils.

Les entrades són a la venda anticipadament a Electrodomèstics i regals, Imma Baylach (Àngel Guimerà, 15, Vilassar de Dalt, telèfon 93 753 06 54) al preu de 10 euros. Si es compren el mateix dia de l’acte, des de dues hores abans, a la taquilla del teatre, a la Plaça del Teatre, 3, les entrades tenen el preu de 12 euros. Per als socis i les sòcies de la Massa Centre de Cultura Vilassarenc el preu de l’entrada és de 10 euros. Cal ensenyar el carnet de soci de La Massa a la taquilla del teatre.El telèfon del Teatre La Massa és el 93 750 90 90.

Aquest acte compta amb la col·laboració del Departament de Cultural de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i Consorci del Centre Cultural i Teatral La Massa i l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.

Marià Pradell ha estat entrevistat per Jaume Cabot al “Parlant de tot“, podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.